nieuws

Nieuwe collectie Cortina ECOMO

Fietsen

Nieuwe collectie Cortina ECOMO
Nieuwe lifestyle e-bike: ECOMO Transport.

Kruitbosch Cycle Universe lanceert een nieuwe collectie van Cortina ECOMO. Bestaande modellen hebben een flinke upgrade gekregen Helemaal nieuw is de ECOMO Transport, de elektrische variant van de bekende Cortina transportfiets. Samen met de Crush vormen zij de lifestyle e-bikes van ECOMO.

Met Cortina ECOMO kan de consument zelf eenvoudig een e-bike samenstellen. Hij kiest allereest zijn favoriete type: Luxe, Life, Sport of Daily. Vervolgens bepaalt de consument de actieradius: een M, L, XL of (nieuw voor 2013) XXL accu. Tot slot is er keuze uit een normale of snelle oplader.

Dealerondersteuning

Ook de website van ECOMO is gerestyled. KCU heeft bovendien een promofilm gemaakt die de dealer in de winkel of op de eigen website kan afspelen. Daarnaast kan de dealer bij promodagen een pakket inzetten dat onder andere bestaat uit een ECOMO tent, flyers en een promoteam.

Reageer op dit artikel