nieuws

Nieuw topframe bij Koga Signature

Fietsen

Nieuw topframe bij Koga Signature
De nieuwkomer van Koga combineert hoge stijfheid met laag gewicht.

Koga lanceert een aantal noviteiten binnen het Signature custom order racesegment, waaronder een nieuw topmodel frameset: de KOGA Kimera Road Pro UD. Het frame combineert een hoge stijfheid met een laag gewicht (950 gr. in maat 56 cm). Het nieuwe Kimera-frame zal beschikbaar komen voor het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem en voor mechanische schakelgroepen.

Het nieuwe Kimera frame van Koga is gemaakt van een High Modulus Pro carbon fiber en afgewerkt met een duurzame UD carbon mesh. Koga’s Powertrain Technology – een vloeiende overgang van de onderbuis naar de liggende achtervork – geeft het frame een extra hoge stijfheid. De Di2 variant van het frame is voorzien van een geïntegreerde kabelgeleiding. De batterij kan gemonteerd worden in de zitbuis.

Meer keuze bij afmontage

Voor de afmontage van de Koga Signature racefietsen wordt de keuze verder uitgebreid met de FSA K-Force kit (stuur, stuurpen en zadelpen) en Mavic wielen (Aksium Black, Ksyrium Elite, Ksyrium SLR (inclusief banden) en Cosmic Carbone SL).

Reageer op dit artikel