nieuws

Jan Janssen ook op BikeFestival 2013

Fietsen

Jan Janssen ook op BikeFestival 2013
Naast Jan Janssen is ook het Belgische merk Eddy Merckx dit jaar aanwezig.

Het deelnemersveld op BikeFestival is bijna compleet. Ook het Nederlandse merk Jan Janssen zal zich op het BikeFestival presenteren. “Het was de ambitie van de organisatie om minimaal één Nederlands merk in het deelnemersveld te kunnen presenteren,” aldus Daniel Bentveld van organisator OpdieFiets. “En dat is dus gelukt.”

Tijdens BikeFestival zal Jan Janssen niet alleen racefietsen laten testen, maar ook de wat minder bekende mountainbikelijn wordt onder de aandacht gebracht. Pierre Janssen: “Onze MTB’s zijn van een hoge kwaliteit en goed geprijsd, maar ik constateer dat het grote publiek het merk nog steeds associeert met louter racefietsen. Daar willen we op BikeFestival verandering in brengen”.

Twee oud tourwinnaars present

Naast het merk van oud-tourwinnaar Jan Janssen zal ook het Belgische merk van tourheld Eddy Merckx present zijn. Voorafgaand aan BikeFestival gaan zij hun dealers uitnodigen om ze kennis te laten maken met de nieuwe collectie.

Ook Shimano en SRAM

Verder zijn op BikeFestival de drie toonaangevende merken op het gebied van schakelsytemen aanwezig: naast Campagnolo zijn dit jaar ook Shimano en SRAM van de partij.

Halve dagkaart

BikeFestival vindt plaats op 20 en 21 april op de Nedereindse berg bij Utrecht. Naast het testen van sportieve fietsen wordt er ook een uitgebreid randprogramma gepresenteerd. Merken die nog interesse hebben in deelname kunnen zich melden bij de organisatie. Het is dit jaar ook mogelijk om met een halve dagkaart als tester deel te nemen aan het evenement. Het bezoeken van het Festival is gratis. Deelnemen kan al vanaf € 12,50. Kijk voor inschrijven en meer informatie op www.bikefestival.nl.

Reageer op dit artikel