nieuws

Hartje testcenter een feit

Fietsen

Hartje testcenter een feit
In het Hartje e-bike testcenter kan ook het Conway-programma worden uitgeprobeerd.

In Zutphen, de stad waar het verkoopkantoor van Hermann Hartje KG is gevestigd, heeft Hartje vanaf 1 maart 2013 de nieuwe testruimte voor Victoria e-bikes in gebruik genomen. Vorig jaar maart berichtte tweewieler.nl over de inrichting van het nieuwe testcentrum, waar een zo breed mogelijke diversiteit aan modellen en aandrijfsystemen klaarstaat zodat consumenten kunnen proefrijden en verschillende systemen kunnen testen.

“Vorig jaar was voor ons een testcase of er behoefte was aan de mogelijkheid de Victoria E-bikes te testen in Zutphen,” zegt Jurgen Kruitbosch, verkoopleider Nederland en België voor groothandel Hermann Hartje GmbH. “Dat heeft erg goed gewerkt, veel consumenten hebben de fietsen in Zutphen geprobeerd en hun keus gemaakt. Voor de dealer is dit erg prettig natuurlijk, die hoeft alleen de deal met de klant definitief te maken door de eventuele inruil rond te maken.”

Ook Conway

Kruitbosch: “Daarom hebben we onze mogelijkheden uitgebreid dit jaar, niet alleen de Victoria E-bikes maar ook ons Conway-programma kan getest worden. We hebben flyers laten drukken die dealers kunnen gebruiken om consumenten fietsen te laten testen die ze zelf niet in de winkel hebben. Dus op afspraak zijn consumenten van harte welkom in Zutphen. We hebben gemerkt dat hierdoor de band met de dealer enorm versterkt wordt.  Wij kunnen zo ook een gerichter advies geven welke modellen de dealer het beste in zijn winkel op voorraad kan nemen.  Je kunt tegenwoordig gewoonweg niet alles meer op voorraad hebben, en dat hoeft nu dus ook niet meer.

Reageer op dit artikel