nieuws

Grotere actieradius voor de Fylla X1

Fietsen

Grotere actieradius voor de Fylla X1

Dick van de Steeg en René van Wijngaarden startten in 2008 met het bedrijf EQ-Bikes. Het bedrijf uit Nijkerk speelt met het nieuwe model Fylla X1 in op de vraag naar een grote actieradius in combinatie met een betaalbare consumentenprijs.

“Het is ons gelukt een complete e-bike te ontwikkelen voor een scherpe prijs. Het model Fylla X1 is verkrijgbaar vanaf € 1.449,-“, aldus René van Wijngaarden. Naast de 9Ah en 11Ah komt er ook een 14Ah (504Wh) en 17Ah (612Wh) batterij (36V). “Deze enorme inhoud van de batterijen zorgt voor een veel hogere actieradius, terwijl de batterij niet veel groter wordt.”

De Fylla X1 is een volledige afgemonteerde elektrische fiets met veel comfort onderdelen zoals zadelvering, voorvering, Quick release stuurpen, laag instapframe, leren handvatten en een tijdloze kleur.

De Fylla X1 is verkrijgbaar met meerdere keuzemogelijkheden:

  • batterij: 7-9-11-14 of 17Ah
  • bedieningsdisplay: eenvoudig of uitgebreid
  • lader of snellader: 4Ah

Uniek aan de Fylla X1 is dat deze aangesloten kan worden op een handzaam diagnoseapparaat, dat eenvoudig binnen enkele minuten een diagnose kan stellen.

Reageer op dit artikel