nieuws

Fietskiezer van Gazelle als fietsvinder

Fietsen

Fietskiezer van Gazelle als fietsvinder
De site van Gazelle is aangepast op basis van tests door een consumentenpanel. Het resultaat is onder meer de Fietskiezer.

Koninklijke Gazelle wil met een vernieuwde site de consument beter ondersteunen bij het kiezen van de ideale Gazelle-fiets. Prominent op de homepage staat de ‘Fietskiezer’, waarmee de bezoeker eenvoudig een selectie kan maken uit de collectie.

De Fietskiezer staat op de homepage van Gazelle. Eenmaal aangekomen bij de ideale fiets, vindt de bezoeker afbeeldingen, productvoordelen, specificaties en antwoorden op de meest gestelde vragen. Een video geeft extra uitleg. Wie de gekozen fiets wil ervaren, kan direct de dichtstbijzijnde Gazelle-dealer vinden of de agenda voor de elektrische fietsen Opstapdagen bekijken. Daarbij vindt men het adres en de openingstijden van het Experience Center in Amersfoort. De komende tijd wordt de site nog verder geoptimaliseerd. Zo komt onder andere de ‘Fietsvergelijker’ in een verbeterde versie terug, net als een slimmere versie van de dealerlocator.

Reageer op dit artikel