nieuws

Benelux Bikes presenteert wielermerk Bottecchia

Fietsen

Benelux Bikes presenteert wielermerk Bottecchia
Oud-wielrenner Gert Jakobs gaat het merk ondersteunen bij de marketingactiviteiten.

Benelux Bikes houdt aanstaande zondag 10 maart een bijzondere dealerdag: deze dag is de start van de ‘Giro Bottecchia. Benelux Bikes heeft voor haar dealers een plan van aanpak ontwikkeld voor de verkoop en publiciteit van het Italiaanse wielermerk Bottecchia.

Tijdens de dag laat Benelux Bikes het complete concept achter de Bottechia-collectie zien. Oud-wielrenner Gert Jakobs is als ploegleider ‘gecontracteerd’. Hij gaat op zijn eigen unieke manier praten over zijn wielerervaringen. Gert zal de Bottechia-dealers in hun marketingactiviteiten gaan ondersteunen.

De dealerdag begint om 14.00 uur, u kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@benelux-bikes.nl.
De dealerdag wordt gehouden op het volgende adres: Bathoorn 2 in Beilen.

Reageer op dit artikel