nieuws

Koga lanceert high end custom order alu-racer

Fietsen

Koga lanceert high end custom order alu-racer
De Koga A-Limited is een opvallende alu-racer.

Koga introduceert met de A-Limited Signature een high end custom order aluminium racefiets die wat betreft gewicht en stijfheid niet onderdoet voor moderne carbonracers.

De Koga A-Limited is gemaakt van hoogwaardig 6069 aluminium. Het frame heeft strakke lijnen en opmerkelijk dunne seatstays die trillingen optimaal absorberen. Het frame is niet gelakt maar blauw geanodiseerd. Dat is duurzamer en scheelt ook weer een paar gram.

Afmontage

De A-Limited wordt gelanceerd binnen het Koga Signature programma. De consument kan de fiets helemaal volgens eigen wens samenstellen. Er zijn voor de afmontage drie Shimano-groepen (Dura Ace, Ultegra en Shimano 105) en twee Sram-groepen (Red 2012 en Force) beschikbaar in verschillende crankstellen (dubbel, triple -alleen Shimano- of compact). Verder kan de klant kiezen uit meerdere wielsets, banden sturen enzovoort.

De eerste fietsen zullen naar verwachting in april uitgeleverd worden. Prijs: vanaf € 1.839,-.

Reageer op dit artikel