nieuws

Crossfold: snel, vouwbaar en elektrisch

Fietsen

Crossfold: snel, vouwbaar en elektrisch
De Crossfold is leverbaar in zwart en wit.

Synergybikes introduceert de Crossfold, naar eigen zeggen ‘de eerste elektrische vouwfiets met gashendel’. Dankzij het One-Click vouwsysteem is de Crossfold in 1 seconde in- en uit te vouwen.

De compacte Crossfold is gemakkelijk in auto of caravan mee te nemen. De fiets is verkrijgbaar in wit en zwart. De fiets van Synergybikes is de eerste elektrische vouwfiets met gashendel en dus ook met een kentekenplaatje.

Techniek
Dankzij de krachtige 36 Volt motor en de 11 Ah Li-ion accu kan de berijder met een volle accu een afstand van gemiddeld 40 kilometer afleggen; met constant gebruik van de gashendel 35 kilometer en bij gebruik van de pedelec-functie 45 tot 50 kilometer, afhankelijk van het terrein. De accu is met 1 klik van de fiets gehaald en kan simpel worden opgeladen. Ingeklapt is de Crossfold rolbaar.

De Crossfold FE 16 heeft een verkoopadviesprijs van € 1.495,-.

Reageer op dit artikel