nieuws

Cortina samen met mode in beeld bij Libelle

Fietsen

Cortina samen met mode in beeld bij Libelle
Cortina wordt in de komende Libelle in beeld gebracht in een 21 pagina's tellende fashion reportage.

In een uitgebreide modereportage legt vrouwenblad Libelle de link tussen Cortina fietsen en fashion. In een 21 pagina’s tellende reportage wordt de nieuwste lentemode getoond, in combinatie met Cortina fietsen. De Libelle waarin deze modereportage staat, ligt vanaf donderdag 14 februari in de winkel.

Voor de echte fashion- en fietsliefhebber wordt er op donderdag 14 en op vrijdag 15 februari een ware ‘cycling catwalk’ georganiseerd. Op 14 februari in Amsterdam en op 15 februari in Breda, zullen de straten gesierd worden met de modellen van Libelle en de Cortina fietsen van 2013.

Cycling catwalk in Amsterdam en Breda

In Amsterdam stappen de dames om 14.00u op de fiets bij de Bijenkorf (Beursplein). In Breda is de fietsmodeshow ter ere van de opening van de tentoonstelling Couture Graphique. De start is om 15.00u, bij het MOTI (Boschstraat 22).

Reageer op dit artikel