nieuws

Cortina Azero: meer mixen en matchen

Fietsen

Cortina Azero: meer mixen en matchen
De Cortina ‘mix&match’ Azero.

Cortina heeft een nieuw concept: de Azero. De consument kan de Azero geheel naar eigen wens kan customizen. Kruitbosch Cycle Universe presenteerde het concept tijdens de BOVAG Fietsbranchedag.
De presentatie was een aanvulling op een eerdere introductie. Er werden extra elementen getoond die zijn toegevoegd aan het bestaande concept.

Vanaf nu kan de consument ook gekleurde banden en grips toevoegen aan het ontwerp. De consument was al in staat de kleur van het frame te kiezen en accessoires naar wens toe te voegen. Verder is er keuze uit verschillende dessins voor de spatborden en kettingscherm en er is de mogelijkheid tot het toevoegen van voor- en/of achterdrager en trendy USB-verlichting.

Online samenstellen

Het samenstellen van Cortina Azero gebeurt eenvoudig online. Op http://www.cortina-azero.nl staat een basis Azero klaar. Ontwerpen kunnen gedownload worden of gedeeld via verschillende social media. De creatie van de Azero kan uiteindelijk worden verzonden naar een Azero-dealer naar keuze, die contact opneemt met de consument om de laatste dingen af te handelen. De Cortina Azero is ook offline bij de dealer samen te stellen.

Hieronder ziet u een promovideo van KCU over de Azero.

Reageer op dit artikel