nieuws

VANMOOF werkt samen met 22Tracks.com

Fietsen

VANMOOF werkt samen met 22Tracks.com
De MY22 playlist met de meeste ‘likes’ wint een limited edition 22tracks × VANMOOF fiets.

VANMOOF heeft de krachten gebundeld met 22TRACKS.COM, een site waar 22 gerenommeerde dj’s uit Europese metropolen hun favoriete tracks delen via een playlist waarmee ze nieuwe artiesten promoten. Een ultrahip Facebookplatform en voor VANMOOF een unieke kans om hun hippe urban Bikes bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen.

VANMOOF en 22TRACKS.COM ‘bouwen’ in een project samen aan een ‘ultimate urban bike riding playlist’ zoals het vermeld wordt op Facebook. Hier vragen ze alle grotestadsfietsers die hun fiets gebruiken voor woon-werkverkeer om hun ultieme ‘bike tracks’ te delen. De MY22 playlist met de meeste ‘likes’ wint een limited edition 22tracks × VANMOOF fiets en zal een week lang op de Amsterdamse homepage van 22Tracks.com als branded playlist worden vermeld.

De playlist wordt gelanceerd op 20 januari 2013 als de ‘Ultimate VANMOOF biking playlist’.

VANMOOF staat op de FietsVAK in het starterspaviljoen, EH.07.

Reageer op dit artikel