nieuws

Van Gogh Bikes gaat op in General Bikes

Fietsen

Van Gogh Bikes gaat op in General Bikes
De merken Create Bikes, BikeID en ArtBikes, en ook het accessoiremerk PromoBells, met de grote full colour bedrukte Ding-Dong bellen, gaan onder General Bikes vallen.

Van Gogh Bikes is per 1 januari 2013 opgegaan in General Bikes. General Bikes is een 100% distributiemaatschappij van meerdere merken, met onder meer Create Bikes, BikeID en ArtBikes. Ook het accessoiremerk PromoBells, met de grote full colour bedrukte Ding-Dong bellen, zal onder General Bikes vallen.

Producten van General Bikes zijn op de FietsVAK te zien in het Starterspaviljoen. De distributiemaatschappij gaat ook een bestelplatform voor de winkeliers opzetten. BikeID.eu gaat samenwerken met Orangebike Rental & Tours in Amsterdam. Dit met oogmerk om, naast omafietsen, ook de strakke fixies van Create of goedkopere merkloze fixies met reclame te gaan uit rusten voor het bedrijfsleven.

Merkenportfolio

  • Create Bikes + Parts is gericht op alle fixie en singlespeed fans.
  • Met BikeID kan de consument z’n eigen oma-/opafiets ontwerpen of eigen reclame op fixed gear fietsen zetten.
  • ArtBikes is een merk dat beroemde schilderijen met Hollandse kwaliteitsfietsen combineert. Daarmee krijgt de consument de mogelijkheid om te kunnen zeggen ‘Ik heb een echte Van Gogh’. Alle schilderijen en designs zijn mogelijk.
  • PromoBells levert grote (80 mm) full colour bedrukte Ding-Dong bellen, met een geluid dat tot 100 meter ver kan dragen. Een ludiek relatiegeschenk, promotie-item, premium of cadeautje.
Reageer op dit artikel