nieuws

Power to Wheels introduceert pechhulp voor e-bikes

Fietsen

Power to Wheels introduceert pechhulp voor e-bikes
D’Ieteren-Power to Wheels introduceert een jaar lang gratis e-bikeverzekering inclusief pechhulp voor de e-bikemerken AVE en D-Cycle, in samenwerking met Unigarant E-bikeverzekering. De pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

D’Ieteren-Power to Wheels, introduceert een jaar lang gratis e-bikeverzekering inclusief pechhulp onderweg. De distributeur van de merken AVE en D-Cycle biedt deze service aan in samenwerking met de Unigarant E-bikeverzekering. De pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB. Bij aanschaf van een D-Cycle of AVE ontvangen klanten een jaar lang gratis de Unigarant E-bikeverzekering, inclusief pechhulp onderweg.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden naar Go4electric.net gaan. Bij pech onderweg zal men eerst proberen of met een reparatie de e-bike weer kan rijden. Is reparatie onderweg niet mogelijk, dan wordt de berijder, samen met de e-bike, naar een tweewielerspecialist (bij voorkeur waar de e-bike is aangeschaft), of naar huis gebracht.

Pechhulp door ANWB

Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB. De verzekering is op basis van de Diefstal en Beschadiging Plus dekking. Onlangs introduceerde Trek een vergelijkbare pechhulp voor de RIDE+ e-bikes. Ook deze service wordt uitgevoerd door de ANWB.

Reageer op dit artikel