nieuws

Matra toont innovatieve e-bikes op FietsVAK

Fietsen

Matra toont innovatieve e-bikes op FietsVAK
Sportieve i-step serie met Bosch 2013 middenmotor.

Het Franse merk Matra introduceert op FietsVAK 2013 een breed scala van elektrische fietsen, met twaalf nieuwe stads- en sportieve modellen, nieuwe motoren en meer functies.

Het assortiment is verdeeld in twee grote productfamilies: Urban (i-flow serie) en Trekking-Sport (i-step serie). De i-flow e-bikes zijn verkrijgbaar in 26 en 28”. Ze worden geleverd met TranzX 36V voorwielmotor of BionX 48V achterwielmotor. Drie typen accu’s en de verschillende remsystemen worden aangeboden. Opvallend is de i–flow XP, leverbaar met ketting of riemaandrijving. Het is een elegant, stads werkpaard, bij uitstek geschikt het vervoeren van boodschappen of kinderen.

Bosch middenmotor
De nieuwe i-step Tourer en Touring maken gebruik van de Bosch 2013 middenmotor en zijn hoogwaardig afgemonteerd met Magura remmen, Mavic velgen, Sella Royal zadel, Tubus drager met geïntegreerde verlichting, 300 of 400 Wh accu en Alfine 8 of 11, Deore 8 of SRAM Dual Drive 27.

Matra breidt distributie uit
Matra richt zich op de ontwikkeling, productie en distributie van lichte, high-performance elektrische voertuigen na veertig jaar dienst in de auto-industrie. Meer dan 90 procent van de 2013 collectie van Matra wordt geassembleerd in Frankrijk te Romorantin (Loir-et-Cher). Matra distribueert als marktleider in Frankrijk via een netwerk van meer dan 400 gespecialiseerde detailhandelaren. Het bedrijf breidt nu zijn distributie verder uit in heel Europa.

Reageer op dit artikel