nieuws

Johnny Loco op Deense markt

Fietsen

Johnny Loco op Deense markt
Johnny Loco is een samenwerking in Denemarken aangegaan. HF Christiansen.

Johnny Loco is, kort na het betreden van de Duitse markt, ook een samenwerking in Denemarken aangegaan. HF Christiansen zal als officiële distributeur het merk voeren in het Scandinavische land.

HF Christiansen, bekend als producent en distributeur van meerdere hoogwaardige merken, heeft een groot aandeel in de Deense fietsindustrie. “Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar producten en partners. Wederom een bevestiging dat we met het merk, organisatie en de producten op het juiste pad zitten,” zegt general manager Johnny Loco Hein de Jong.

“Christiansen is een professionele partij die het merk en de producten groot in de markt gaat zetten. Dit was direct zichtbaar in de eerste presentatie van het merk tijdens de Christiansen huisshow.” Het Deense dealernetwerk van Christiansen omvat ongeveer 800 dealers.

Frontstore dealers
De bakfietsmarkt in Denemarken is één van de grootste ter wereld. Dit segment zal Christiansen met de Johnny Loco Cargo Cruiser willen veroveren. Ook worden er op strategische punten Frontstore winkels gecreëerd. Deze frontstore dealers zullen een groot deel van het Johnny Loco assortiment gaan voeren en het merk en de bijbehorende beleving gaan uitdragen.

Christiansen zal frontstore dealers ondersteunen met de winkelinrichting en aankleding om de juiste emotie uit te stralen. De Jong: “Johnny Loco is méér dan producten alleen. Het merk en de bijbehorende lifestyle geeft lading aan de producten die de positionering en zo de verkoop stimuleren. Wij zijn zeer verheugd dat we een nieuwe partner hebben die dat inziet en daarin wil investeren.”

Johnny Loco staat op de FietsVAK en heeft daar standnummer 08.405.

Reageer op dit artikel