nieuws

ENRA sponsort Vacansoleil-DCM

Fietsen

ENRA sponsort Vacansoleil-DCM
De naam van ENRA prijkt op het shirt van Vacansoleil-DCM renner Johnny Hoogerland.

De naam ENRA zal dit jaar op het shirt prijken van de Nederlandse WorldTour ploeg Vacansoleil-DCM. ENRA verzekeringen is voor dit jaar een sponsorovereenkomst aangegaan en maakt onderdeel uit van een brede groep sponsoren die het team ondersteunen.

Teammanager Daan Luijkx kijkt uit naar een samenwerking met ENRA: “Nederland is onze basis en wereldwijd is het fietsland nummer één als je kijkt naar het percentage van de bevolking dat fietst en de afstanden die Nederlanders jaarlijks afleggen. ENRA zorgt ervoor dat veel van deze fietsers zorgeloos kunnen fietsen en zo dragen zij bij aan de aantrekkelijkheid van het fietsen. Het is ons dan ook een genoegen om dé specialist in tweewielerverzekeringen te mogen verwelkomen in onze hechte en trouwe groep sponsoren. Ik denk dat wij ze een perfect platform kunnen bieden voor hun dealers en naamsbekendheid.”

Voor ENRA-directeur Douwe Boeijenga wacht een mooie kans met de ploeg: “Door sponsoring van het Vacansoleil-DCM team willen we als marktleider op het gebied van fietsverzekeringen graag meer bekendheid krijgen bij de eindconsument. Wij zijn ervan overtuigd dat dat door middel van deze gerichte shirtsponsoring zeker zal gaan lukken. Wij zijn dan ook blij en trots dat we tot een overeenkomst zijn gekomen en rekenen erop dat zowel Vacansoleil-DCM als ENRA verzekeringen in 2013 mooie successen mogen vieren.”

Reageer op dit artikel