nieuws

Trek biedt gratis mobiliteitsgarantie

Fietsen

Trek biedt gratis mobiliteitsgarantie
Gedurende heel 2013 biedt Trek gratis mobiliteitsgarantie op alle nieuw verkochte RIDE+ e-bikes.

Tussen 1 januari en 31 december 2013 biedt Trek binnen Nederland een jaar lang gratis mobiliteitsgarantie op alle nieuw verkochte RIDE+ elektrische fietsen. De service wordt uitgevoerd door de ANWB.

Pech onderweg kan iedereen overkomen, hoe goed de elektrische fiets ook is onderhouden. De Trek Mobiliteitsgarantie doet er alles aan om haar klanten zorgeloos mobiel te houden. De mobiliteitsgarantie geldt voor modeljaar 2012 en nieuwer. De nieuwe service van Trek streeft naar het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie, zodat de klant zijn reis veilig kan vervolgen met zijn eigen Trek-fiets.

Thuisgebracht
Mocht dit niet lukken, of als op voorhand blijkt dat dit niet mogelijk is, dan wordt er gezorgd dat de klant en één eventuele medereiziger weer snel en veilig thuis komen. De elektrische fiets wordt, indien gewenst, naar de dichtstbijzijnde Trek-dealer gebracht of naar één op te geven adres in Nederland, binnen een straal van 25 km van de pechlocatie.

Reageer op dit artikel