nieuws

Opel promoot stadsautootje met bijpassende fixie

Fietsen

Opel promoot stadsautootje met bijpassende fixie
Bij elke Opel Adam een Fixie in bijpassende kleur.

Voor de promotie van het nieuwe stadsautootje ‘Adam’ heeft Opel België een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Fixerati, een bedrijfje dat in Antwerpen en Brussel twee hippe winkels met niks dan fixies uitbaat. Met de kleine Adam (amper 3,70 meter lang en 1,72 meter breed) waagt Opel zich voor het eerst op de markt van de supercompacte stadsautootjes.

Om de potentiële klanten over de streep te trekken kan je een Adam in een bijna oneindig aantal kleurencombinaties bestellen. Om die eigenschap extra in de verf te zetten werd aan Fixerati gevraagd om een leuke stadsfiets met vaste versnelling te ontwerpen die net als de Adam in alle mogelijk kleuren te bestellen is.

Autosalon
Op het Autosalon van Brussel zal Opel elke getoonde Adam vergezeld laten gaan van een Fixerati in dezelfde kleurcombinatie. Op de Opel-stand op het Autosalon en op de Opel-website komt er een configurator waarmee de kleur van de Fixerati automatisch wordt aangepast aan de kleur of kleuren (de kleur van het dak kan anders zijn dan van de rest van het koetswerk) van de Adam zoals de klant hem het liefste ziet.

Het belangrijkste van al is dat deze ‘Auto + Fiets’ formule geen pure marketing gimmick is want wie een Opel Adam bestelt kan zijn bijpassende Fixerati aan een interessante prijs meteen mee bestellen.

Reageer op dit artikel