nieuws

Multicycle brengt fietsen persoonlijk naar dealers

Fietsen

Multicycle brengt fietsen persoonlijk naar dealers
De nieuwe bedrijfswagen van Multicycle: een Peugeot Boxer in een speciale, verlengde uitvoering, waarmee de fietsen bij de dealers bezorgd worden.

Om betere service te kunnen verlenen, gaat Multicycle vanaf nu hun fietsen zelf bij de dealers afleveren. Speciaal hiervoor zijn nieuwe bedrijfswagens aangeschaft. Achter het stuur van de nieuwe bedrijfsauto’s zijn de eigen vertegenwoordigers van Multicycle te vinden, goede bekenden van de fietsdealers in het land.

“Door als fabrikant zelf de levering van de fietsen ter hand te nemen, en dus niet meer uit te besteden aan een externe vervoerder, ontstaat een grotere betrokkenheid bij de dealer. Wij zetten ons bij Multicycle zoveel mogelijk in voor een nauwe samenwerking”, aldus algemeen directeur Jeroen Biesbroek. Vanuit deze gedachte werd onlangs al het nieuwe orderportaal van Multicycle in gebruik gesteld. Hiermee beschikken de MC-dealers over uitgebreide online mogelijkheden op het gebied van levering, service en after sales.

After sales onderdelen aan boord
De nieuwe, extra lange bedrijfswagens zijn speciaal voor het vervoer van MC-fietsen ingericht. De auto’s zijn daardoor geschikt voor optimaal, veilig transport van de MC-modellen. “Daarnaast zijn de belangrijkste after sales onderdelen aan boord, zodat onze vertegenwoordigers ook direct service kunnen bieden.” In het januarinummer van Tweewieler leest u in een reportage meer over de strategie en visie van de directie van Multicycle en de komst Peter Cijs (voormalig Gazelle-man) bij het merk.

Reageer op dit artikel