nieuws

Merida Benelux levert e-bikes met Bosch Intuvia systeem nu al uit

Fietsen

Merida Benelux levert e-bikes met Bosch Intuvia systeem nu al uit
Merida levert e-bikes voorzien van het nieuwe Bosch systeem met drie verschillende versnellingssystemen.

Merida Benelux is volop bezig met het uitleveren van 2013 e-bikes die zijn voorzien van de nieuwe Bosch Powerpack 300 en Powerpack 400 accu’s en de nieuwe Intuvia-boordcomputer. Het gaat om e-bikes van de merken Merida en Centurion. Daarmee zijn deze merken een van de eersten die e-bikes met het nieuwe Bosch systeem uitleveren.

Door de Powerpack accu’s wordt de actieradius van de e-bikes verhoogt tot een maximum van 130 km. De Intuvia boordcomputer biedt verschillende nieuwe opties en wordt bediend door middel van een handige bedieningsunit.

Drie versnellingssystemen
Merida levert e-bikes voorzien van het nieuwe Bosch systeem met drie verschillende versnellingssystemen: een Shimano Alfine 8 naaf, een Shimano Deore XT 10 derailleur en een Nuvinci versnellingsnaaf. De Centurion modellen worden aangeboden met een Shimano Alfine 8 en een Deore XT 10 versnellingssysteem.

Naast de ‘normale’ e-bikes bieden Merida en Centurion ook e-mountainbikes aan. Volgens Merida Benelux zijn diverse modellen uit voorraad leverbaar.

Reageer op dit artikel