nieuws

Koga Signature met Dura-Ace Di2

Fietsen

Koga Signature met Dura-Ace Di2
Binnen het Koga Signature custom order programma is het nu mogelijk een racefiets met Shimano Di2 samen te stellen.

Koga biedt als eerste de mogelijkheid om een racefiets af te monteren met de nieuwe Dura-Ace Di2 11-speed componentengroep. Consumenten kunnen hun racefiets met de nieuwe toponderdelen samenstellen binnen het Koga Signature custom order programma. De eerste racefietsen met de nieuwe Dura-Ace Di2 worden eind januari uitgeleverd.

Opmerkelijk is de nieuwe, compacte batterij die door Koga volledig wordt geïntegreerd in de zitbuis van het frame. Opladen vindt plaats via de junction die gemonteerd is onder de stuurpen.

Dura-Ace Di2
Het Dura-Ace Di2 elektronische schakelsysteem biedt moeiteloos en nauwkeurig schakelen door een lichte aanraking van de schakelbuttons, onafhankelijk van weersomstandigheden. De nieuwe Di2 Dual Control Levers hebben een optimale ergonomie en maken meervoudige schakelacties mogelijk. De batterij is compact en wordt door Koga volledig geïntegreerd in de zitbuis van het frame.

Koga Signature biedt keuze tussen 2 cassettevarianten, 2 cranksetversies (dubbel en compact) en 3 crankarmlengtes, zodat er altijd een Dura-Ace Di2 is samen te stellen die geheel voldoet aan de persoonlijke wensen van de consument.

Reageer op dit artikel