nieuws

Van Nicholas introduceert vier nieuwe modellen

Fietsen

Van Nicholas introduceert vier nieuwe modellen
De Ventus is leverbaar als Special Edition en wordt dan afgeleverd met onder meer de 2013 SRAM Apex groepset, Mavic Aksium wielen en een Easton Aero voorvork.

Van Nicholas introduceert vier nieuwe modellen voor het komende seizoen: de Ventus, de Yukon Rohloff, de Zion Rohloff 29er en de Chinook Fixed.

De Ventus is de nieuwste ‘high performance’ racefiets van Van Nicholas, toegespitst op de rijder die voor het eerst kennis maakt met een titanium fiets. De Ventus is volgens Van Nicholas een comfortabele racer, die helemaal naar wens samen te stellen is.

Hij is ook leverbaar als Special Edition en wordt dan afgeleverd met onder meer de 2013 SRAM Apex groepset, Mavic Aksium wielen en een Easton Aero voorvork, voor een totaalbedrag van  € 1899,- inclusief BTW.

De Van Nicholas Yukon is nu voorzien van een Rohloff naaf en Gates Center Track Belt Drive, voor de snelle toerfietser die graag veel kilometers maakt. De Yukon kan naar wens met spatborden of een achterdrager worden uitgerust.

Rohloff naaf met Belt Drive voor Zion 29er
“Op de vraag hoe wij onze Zion 29er nóg aantrekkelijker konden maken, was er eigenlijk maar één antwoord”, aldus Jan-Willem Sintnicolaas, oprichter en Hoofd Design van Van Nicholas. “Een Rohloff versie met Belt Drive.” Een van de voordelen van de Rohloff naaf met Belt Drive is dat deze onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen is.

De Chinook Track, een zogeheten ‘Special’ van Van Nicholas, is nu ook verkrijgbaar als ‘urban’ Fixed fiets. Dit ‘one-geared wonder’, zoals Van Nicholas hem noemt, is voorzien van nieuwe, horizontale drop-outs, voor een tot op de millimeter nauwkeurige afstelling.

Reageer op dit artikel