nieuws

Specialized Concept Store Rings Goirle geopend

Fietsen

Specialized Concept Store Rings Goirle geopend
Een deel van het team, met Erwin links en Hans Rings rechts, voor de nieuwe balie.

Onder grote belangstelling van media, partners en klanten openden Hans en Erwin Rings vrijdag 26 oktober hun totaal vernieuwde Specialized Concept Store. Op de Vakdag van Bike MOTION tekenden ze het nieuwe contract, waarmee ze opnieuw voor 5 jaar gaan werken met het Specialized Concept Store concept. De nieuwe Specialized Concept Store is een 1.100 m2 groot pand, ook in Goirle.

In 2008 besloten Hans en Erwin Rings om als eerste in de Benelux als Specialized Concept Store door het leven te gaan. De passie voor het fietsen, de vooruitstrevendheid en doelstelling van Specialized om de beste te willen zijn sloten uitstekend aan bij de visie van de broers. In 2010 wisten zij zelfs als eerste Single Brand Store de titel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’ binnen te slepen.

Nadat onder andere 4-Bikes Westerlo, Stappenbelt Apeldoorn, Toma Cycles Kerkrade en Bike Sportive Haarlem het voorbeeld van Rings Goirle volgden, openen ze nu na 4 jaar de deuren van hun vernieuwde Specialized Concept Store op een nieuwe locatie. Hiermee wordt de nauwe samenwerking tussen Rings en Specialized voortgezet.

Sinds 1986
In 1986 namen Wil en Hans Rings een rijwielzaak over aan het Korenmolenplein 8 te Goirle. Erwin Rings kwam zijn vader en broer in 1989 versterken. Jaar na jaar hebben Hans en Erwin de winkel verder uitgebreid, waarna ze in 2008 de eerste Specialized Concept Store openden in Goirle. De keuze om als Specialized Concept Store verder te gaan bleek de juiste, toen ze in 2010 beloond werden met de titel Tweewielerwinkel van het Jaar.

Contract opengebroken
Dit jaar besloten ze samen met Specialized hun contract open te breken. Hans & Erwin: “In 2008 waren we de eerste Specialized Concept Store in de Benelux en wisten we samen met Specialized tot een ongekend niveau binnen de fietsbranche te groeien. Met deze verhuizing willen we het ‘ultieme’ creëren op gebied van winkelbeleving, assortiment en deskundigheid. Dit zal de meest uitgebreide Specialized Concept Store van Europa zijn.”

Veeleisende fietser
Paul Pigmans, Sales en Marketing Manager Specialized Europe B.V.: “Fietsers van dit moment stellen steeds hogere eisen als het gaat om de fiets en de daarbij behorende accessoires. De consument van vandaag de dag heeft steeds specifiekere wensen en behoeftes. Hierbij speelt functionaliteit, comfort en design een belangrijke rol. Wij als Specialized kunnen als geen ander volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes van de consument. We blijven focussen op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die de rijder of rijdster een werkelijk voordeel geven.”

Reageer op dit artikel