nieuws

Rock ’n Roll BMX jam op Bike MOTION

Fietsen

Rock ’n Roll BMX jam op Bike MOTION

Vorig jaar met succes geïntroduceerd op Bike MOTION Benelux, dus daarom dit jaar het vervolg: het publiek zal komend weekend in Utrecht weer de spectaculaire Rock ’n Roll BMX jam kunnen meemaken op het activiteitenplein in hal 12 op de beurs. Naast BMX demonstraties kan men volop genieten van wedstrijden, video’s en de nieuwste BMX modellen en producten.

Op vrijdag 12 oktober zullen professionele BMXers diverse workshops en demonstraties geven, om het publiek op spectaculaire wijze kennis te laten maken met BMX. Daarnaast zal een van de nieuwste BMX-films in première gaan in de stand van Rock ’n Roll BMX Distributie.

Binnen- en buitenlandse professionals op zaterdag
Op de zaterdag zullen professionals uit binnen en buitenland ten strijde trekken voor de prijzenpot van maar liefst € 1.000,-. Verwacht salto’s, hoge sprongen en dingen die onmogelijk lijken op een fiets. Afgelopen jaar was deze wedstrijd een van de absolute hoogtepunten van Bike MOTION Benelux.

Op de zondag is het tijd voor de semiprofessionals en amateurs om hun kunsten te laten zien. Ook deze wedstrijd bevat actie, onmogelijke tricks en een deelnemersveld om u tegen te zeggen.

Zelf proberen
Na, voor of tijdens dit BMX-spektakel kunnen toeschouwers ook zelf een rondje op de BMX wagen. Onder professionele begeleiding van de Rock ’n Roll BMX instructeurs kan men de officiële wedstrijdbaan op voor een eerste kennismaking met BMX.

De BMX baan bevindt zich in hal 12.

Reageer op dit artikel