nieuws

Nieuwe Kreidler e-bikes en scooters op Cycle Unie Benelux dealershow

Fietsen

Nieuwe Kreidler e-bikes en scooters op Cycle Unie Benelux dealershow
De dealershow van Cycle Unie Benelux is vandaag nog te zien in Steenwijk.

Cycle Unie Benelux toont op haar dealershow nieuwe fietsen, scooters, e-bikes en pedelecs van Kreidler, LML en VSF. Dealers kunnen de nieuwe producten vandaag nog zien in het Fletcher Hotel-Restaurant in Steenwijk.

De dealershow van Cycle Unie Benelux in Steenwijk is een vervolg op de eerder gehouden show in Leiderdorp op 21 en 22 oktober, die boven verwachting goed bezocht werd.

Op de dealershow toont Cycle Unie Benelux fietsen, scooters, e-bikes, pedelecs en motoren van Kreidler, LML en VSF Fahrradmanufaktur. Een van de nieuwe modellen is de Kreidler Vitality Select 45 km/u.

De e-bikes van Kreidler en VSF zijn uitgerust met een Bosch elektromotor, in de meeste gevallen in combinatie met een 400 Watt accu. Volgens Cycle Unie Benelux blijkt uit gesprekken met haar dealers dat de interesse voor deze e-bikes flink toeneemt door de gebruiksvriendelijkheid van het Bosch systeem en het ruime aanbod aan accu’s.

Reageer op dit artikel