nieuws

Intersens blaast Gianna Motta nieuw leven in

Fietsen

Intersens blaast Gianna Motta nieuw leven in

Intersens Bikes & Parts zal het merk Gianna Motta nieuw leven in blazen. Gianni Motta kende als renner grote successen met als hoogtepunt de eindwinst in de Giro d’italia van 1966. Na zijn wielercarrière heeft bij jarenlang fietsen geproduceerd onder zijn eigen naam.

Tijdens de Bike MOTION Benelux zal een greep uit de nieuwe collectie aan het publiek worden voorgesteld. De nieuwe collectie is door Intersens ontwikkeld en zal in Almelo worden geproduceerd.

Typisch Italiaanse styling
Gianni Motta zelf staat garant voor de typisch Italiaanse styling. Er is op Bike MOTION een compacte range racemodellen en een 650B MTB te zien. De firma Notice, als agent voor België, zal in het Italië-paviljoen namens Intersens de modellen presenteren, standnummer 11.A057.

Intersens is verder bekend als producent van Sensa Bikes en Supra componenten.

Reageer op dit artikel