nieuws

Hartje Bike Event draait om e-bikes

Fietsen

Hartje Bike Event draait om e-bikes
De inRide van Kinetic is de eerste Bluetooth Wattmeter.

Groothandel Hartje houdt aanstaande zondag en maandag zijn jaarlijkse huisshow in Expo Houten. Het thema is ‘Energie beleven’. De elektrische fietsen zullen een belangrijk onderdeel vormen van de huisshow, met dagelijks een Victoria e-bike verkooptraining en een groot testparcours om de e-bikes van Victoria en Conway te ervaren.

Daarnaast zijn natuurlijk de merken van Hartje vertegenwoordigd. Te zien is bijvoorbeeld de Contec wandpresentatie 2013 met veel nieuwe artikelen. Merken die u bijpraten voor het komende seizoen zijn onder meer Basil, Bobike, Sigma, New Looxs, Yepp, CST en SW Stahl. Fietsen zijn er te zien van Conway, Victoria e, Victoria, Noxon, Zuiderzee en Finnlo.

Aanmelden kan via: zutphen@hartje.de. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u mee wilt lunchen (tss 12u-14u) of mee wilt doen aan het Happy Hour met buffet (17u-19u). Iedereen die zijn uitnodiging meeneemt en inlevert op de huisshow, maakt kans op een van de drie tandemsprongen per parachute vanaf Vliegveld Teuge bij Apeldoorn. Ook kan men meedingen naar een welness arrangement in Thermen Bussloo.

Kinetic inRide Wattmeter
Een van de noviteiten die aanstaande zondag en maandag in Houten te zien zal zijn, is de inRide van Kinetic. Het Amerikaanse merk claimt hiermee het eerste bluetooth Watt metende systeem voor hometrainers te hebben ontwikkeld. Het systeem gebruikt het nieuwe Bluetooth Smart dat ook in de iPhone 4 en iPad 3 zit en combineert dit met de hartslagmonitor en powersensorfunctie van de Kinetic inRide iPhone App. Daarmee kun je op elk moment de output in Watt’s meten, geproduceerd op de Kinetic trainer.

Paul Carlsen, divisiemanager Kinetic, licht de ontwikkeling toe. “Vanuit onze klanten kwam de vraag naar meer meetmogelijkheden en informatie. Zoals mogelijkheden om data te uploaden, in te programmeren wattagewaarden en hartslaginstellingen, en een volledige draadloze communicatie. Met de nieuwe Kinetic inRide voldoen we aan al deze wensen.” De Kinetic inRide is nu leverbaar en kost € 199,-. Hij is compatibel met de Kinetic Road Machine, Rock And Roll en Pro Trainer.

Het Hartje Bike Event ‘Energie beleven’ vindt plaats op zondag 4 november en maandag 5 november in de Expo Hallen in Houten, op zondag van 10.00-20.00 uur en op maandag van 10.00-21.00 uur. Het is aan te raden om vooraf een vaste afspraak te maken met uw vertegenwoordiger.

Reageer op dit artikel