nieuws

Gebroeders Rings verlengen contract Specialized Conceptstore

Fietsen

Gebroeders Rings verlengen contract Specialized Conceptstore
Na de ondertekening van het contract, van links naar rechts: Hans Rings, Eugène Fierkens, Erwin Rings en Paul Pigmans.

Hans en Erwin Rings van Rings Goirle tekenden op de Vakdag van Bike MOTION Benelux het nieuwe contract, waarmee ze opnieuw voor 5 jaar gaan werken met het Specialized Concept Store concept. Hun Specialized Concept Store gaat verhuizen naar een 1.100 m2 groot pand, ook in Goirle. Met hun huidige winkel wonnen de broers in 2010 de titel Tweewielerwinkel van het Jaar.

Marketing manager Paul Pigmans vertelde de aanwezige pers dat Hans en Erwin de eersten in de Benelux waren die in 2008 tekenden voor een Specialized Concept Store. “En nu zijn jullie weer de eersten in de Benelux die besluiten hun contract met 5 jaar te verlengen. Wij willen als Specialized jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen.”

Opening 26 oktober
De opening van de nieuwe Rings Specialized Concept Store is op 26 oktober en zal volgens Erwin Rings met het nodige spektakel gepaard gaan. “We hebben een paar zeer bekende sporters uitgenodigd en gaan de winkel op een ludieke manier openen.” De ondertekening werd gedaan door de gebroeders Rings en General Manager Specialized Europe Eugène Fierkens.

Reageer op dit artikel