nieuws

Cube V.I.P bikes op Bike MOTION

Fietsen

Cube V.I.P bikes op Bike MOTION
De Cube Elite XX1 is op Bike MOTION voor het eerst te zien.

Cube laat op Bike MOTION een deel van de 2013 collectie zien. Wereldprimeur is de V.I.P. bike Cube Elite XX1, die nog niet eerder op een beurs te zien was. Ook de nieuwe Aerium zal te zien zijn op de stand van Cube.

De nieuwe Cube Aerium Super HPC SLT is een van de V.I.P. bikes op Bike MOTION. Dit racemonster is ontwikkeld in samenwerking met een Duitse autofabrikant. Mede wegens de super lichte Dura Ace Di2 groep en het twin mold monocoque carbon frame weegt de fiets slechts 7.4 kg. Het frame is aerodynamisch geperfectioneerd met behulp van windtunneltests en voldoet volledig aan de DIN Plus norm. Deze super-de-luxe Aerium is verkrijgbaar voor €10.999,-.

Cube Elite XX1 29
De tweede Cube Bike MOTION V.I.P. bike is de gloednieuwe Cube Elite XX1 29. De nieuwe Sram XX1 groep is onderdeel van de uitrusting van deze V.I.P. bike. De Sram XX1 groep maakt de Cube Elite nog lichter, onder andere omdat voor deze 1×11 groep geen voorderailleur nodig is. De XX1 groep is gebruiksvriendelijk en door de slijtvaste onderdelen extra duurzaam. Met het Super HPC frame en de luxe DT Swiss wielen weegt de Cube Elite 9.1 kg. De Cube Elite kost €3.999,-.

Reageer op dit artikel