nieuws

Trek wel op Bike MOTION

Fietsen

Trek wel op Bike MOTION
Trek laat op Bike MOTION de nieuwe e-bikes zien met het Bosch-systeem, de LM500+ en de TM500+.

Dit jaar pakt Trek groots uit op Bike MOTION Benelux, met een brede collectie aan fietsen en accessoires. Trek laat de nieuwe e-bikes zien met het Bosch-systeem, de LM500+ en de TM500+. Deze modellen zijn een aanvulling op de sportieve Trek Ride+ modellen.

“De nieuwe producten moeten er voor zorgen dat de groei die Trek de laatste jaren maakt, voortgezet wordt en onze positie als innovator benadrukken”, aldus Martijn Willems, Brand Manager Benelux van Trek. Op het sportieve vlak heeft Trek ook veel nieuws: de volledig nieuwe Madone 2,5,6 en 7-Series racefietsen, met een ongekende integratie van onder meer de remmen.

Lichte mountainbikes
Voor de modderliefhebbers is er ook nieuws met de revolutionair lichte Superfly SL 29-er mountainbikes. Deze fietsen worden volgens het Apollo-project procedé gefabriceerd, wat resulteert in een optimale mix van een laag gewicht, comfort en stijfheid. Verder zijn er veel Bontrager accessoires, waaronder nieuwe wielen, banden, helmen en schoenen, te zien op de stand.

Reageer op dit artikel