nieuws

Nieuwe bedrijfshal voor Multicycle

Fietsen

Nieuwe bedrijfshal voor Multicycle
Multicycle fabriek in Ulft

Multicycle heeft het voormalige bedrijfspand van Atag in Ulft aangekocht. Met deze belangrijke uitbreiding wil het fietsenmerk laten zien dat het klaar is voor de toekomst. Logistiek is deze uitbreiding een logisch initiatief: het aangekochte pand grenst direct aan het huidige bedrijfsgebouw van Multicycle in het Achterhoekse Ulft.

Om op de toenemende vraag naar individueel uitgevoerde, hoogwaardige fietsen te kunnen inspelen, nu en op de lange termijn, heeft Multicycle geïnvesteerd in de overname van het voormalige Atag complex.

Uitbouw tot authentiek A-merk
Met deze stap wordt letterlijk ruimte gecreëerd voor toekomstige activiteiten. Jeroen Biesbroek, algemeen directeur, licht toe: “De focus lig daarbij op verdere uitbouw tot een authentiek Nederlands A-merk, met een uitgesproken eigen identiteit als vakkundig bouwer van exclusief maatwerk. Ook de eigen ontwikkeling van elektrische fietsen neemt hierbij een belangrijke plaats in.”

Onlangs heeft Multicycle haar eigen wielenmakerij compleet vernieuwd en kreeg de fietsproducent een eigen lakkerij in huis waar milieuvriendelijk gelakt wordt.

Reageer op dit artikel