nieuws

KYMCO stapt in e-bike markt

Fietsen

KYMCO stapt in e-bike markt
KYMCO start in het voorjaar van 2013 met het leveren van Klever elektrische fietsen. Het merk is al actief op de markt voor elektrisch vervoer, met de Sunboy e-scooter.

KYMCO start in het voorjaar van 2013 met het leveren van elektrische fietsen. Dit heeft het scootermerk tijdens de eind vorige maand gehouden Eurobike show bekend gemaakt. Overigens gaat KYMCO niet onder het eigen merk de e-bikes leveren. Ze gaan Klever heten.

Helaas kunnen wij u nog geen foto’s laten zien van de door KYMCO gemaakte Klever elektrische fietsen. Die zijn nog geheim. Er zijn een honderdtal Klever e-bikes gemaakt en die rijden al in Nederland en Duitsland. Daar worden op dit moment intensieve testen met de Klever elektrische fietsen uitgevoerd.

Compleet programma
De Klever elektrische fietsen zullen komend voorjaar niet met veel tam-tam geïntroduceerd gaan worden. Volgens Jeffrey Ho, President van Klever Mobility Inc. (een dochteronderneming van de Taiwanese scooterfabrikant), wil KYMCO met de Klever elektrische fietsen langzaam groeien. “We gaan voor de lange termijn. En met een compleet programma. Dit zal inhouden dat we het komende voorjaar gaan komen met e-bike modellen met trapondersteuning tot 25 km/u en met 45 km/u speed pedelecs.”

Reageer op dit artikel