nieuws

Grote actieradius voor Dutch ID Trekking+ e-bike

Fietsen

Grote actieradius voor Dutch ID Trekking+ e-bike
Dutch ID Trekking+ e-bike

Dutch ID onthulde op de Eurobike een nieuwe e-bike, de Trekking+. Deze is bedoeld voor de sportieve e-biker. Het model is uitgerust met een accu van Bosch en de grotere, optionele modellen kunnen een actieradius halen van tot wel 165 km.

Met de flinke actieradius kan de Dutch ID Trekking+ gebruikt worden voor vakantietochten of wat grotere afstanden tussen woning en werk. De grote actieradius is ook een gevolg van het relatief lage gewicht van de fiets: 23,4 kilogram. De Trekking+ is compleet uitgerust, onder meer met de Schwalbe Marathon Supreme-banden en schijfremmen van Tektro.

Nieuwe middenconsole van Bosch
Dutch ID heeft de Trekking+ voorzien van de laatste, praktische digitale onderdelen. Zo ondersteunt het nieuwe middenconsole van Bosch vijf modi en fungeert het tevens als fietscomputer. Verder is de fiets uitgerust met een USB-poort. Zoals alle Dutch ID e-bikes wordt ook de Trekking+ met de hand geassembleerd en getest in Nederland. Hij is leverbaar vanaf februari 2013.

Reageer op dit artikel