nieuws

Introductie revolutionaire e-vouwfiets op Eurobike

Fietsen

Introductie revolutionaire e-vouwfiets op Eurobike
Mando Footloose

Alweer een gigant uit de autowereld doet zijn intrede in de e-bike wereld. En doet dat met een revolutionaire elektrische vouwfiets zonder ketting. Op de Eurobike is deze vouwfiets met de naam Mando Footloose te zien. Volgens de leverancier is het: “De première van kettingloze hybride technologie voor e-bikes”.

De auto-onderdelen reus die achter deze revolutionaire e-vouwfiets zit, is het Koreaanse bedrijf Mando Corp. Dit is een leverancier voor vooral de auto-industrie in het Verre Oosten. Mando maakt remsystemen, stuursystemen en veersystemen voor auto’s.

Officiële lancering
De officiële lancering van de Mando Footloose vindt plaats tijdens een persconferentie op de eerste dag van de show, woensdag 29 augustus a.s. De e-vouwfiets is daarna te zien op de stand van Mando/Meister in hal A4-703.

Reageer op dit artikel