nieuws

Trek’s nieuwe generatie elektrische fietsen

Fietsen

Trek’s nieuwe generatie elektrische fietsen
Trek LM500+

FRANKFURT (D)- Vorige week werd tijdens Trek World Europe in Frankfurt een volledig nieuwe generatie RIDE+ fietsen geïntroduceerd. De TM500+ en de LM500+ zijn voorzien van het vernieuwde, zeer hoogwaardige Bosch systeem voor elektrische fietsen.

Trek lanceert de TM500+ als de sportieve optie van de LM500+. De TM500+ is voorzien van een derailleur versnelling. De LM500+ is de onderhoudsvriendelijke optie, met een interne versnellingsnaaf. De gemene dealer is het vernieuwde Bosch systeem, bestaande uit een afneembare 288 Wh accu, een centraal geplaatste motor (40 Nm) en een nieuwe controller.

 

Beide fietsen genieten een zeer krachtige ondersteuning en zijn voorzien van een solide afmontage met onder meer Magura hydraulische velgremmen en een Bontrager ForkLight. De middenmotor geeft een neutrale gewichtsverdeling en de bediening is simpel en intuïtief.

Reageer op dit artikel