nieuws

Tour de France succes voor Accell Group

Fietsen

Tour de France succes voor Accell Group
Algemeen directeur Koga Wouter Jager (links) en van Sparta en Batavus Huub Snellen bij de Tour de France waar ze de etappeoverwinning van de FDJ-BigMat ploeg vieren die wordt gesponsord door Lapierre, een van de Franse ondernemingen binnen de Accell Group.

PORRENTRUY (Zw) – Een onverwacht Tour de France succes voor de Accell Group tijdens de etappe van Belfort naar Porrentruy vorige week. Huub Snellen (r.), directeur Batavus en Sparta, en Wouter Jager, directeur Koga, konden na afloop toosten op dagsucces voor de Accell Group in de grootste wielerwedstrijd ter wereld.

Thibaut Pinot van de FDJ-BigMat ploeg kwam na een spannende etappe als eerste over de streep in het Zwitserse Porrentruy. FDJ-BigMat ploeg wordt gesponsord door Lapierre, een van de Franse ondernemingen binnen de Accell Group.

 

Huub Snellen (Sparta en Batavus) en Wouter Jager (Koga) waren toevallig aanwezig tijdens deze etappe van Belfort naar Porrentruy en konden met eigen ogen zien hoe Thibaut Pinot als eerste over de streep kwam aangemoedigd door het enthousiaste publiek.

Reageer op dit artikel