nieuws

Geslaagde BeOne of Us Dealer Day

Fietsen

Geslaagde BeOne of Us Dealer Day
BeOne of Us dealerdag

BEVERWIJK – Op maandag 16 juli 2012 organiseerde Montone Cycling B.V. de eerste officiële BeOne of Us Dealer Day in Beverwijk. Mede door de opkomst van circa 120 personen, bestaande uit dealers en pers, werd de organisatie getrakteerd op een groot succes.

De dag stond in het teken van interessante presentaties van de nieuwe 2013 collectie BeOne, Etxeondo kleding, Catlike helmen en Edco wielen. Als primeur werd de exclusieve distributie van Giro gepresenteerd. Hiermee wordt Montone een totaal aanbieder op fietsgebied en vestigt voor zichzelf een sterke uitgangspositie.

 

Belevingswereld met BeOne, Catlike, Etxeondo en Edco

Speciaal voor de BeOne Dealerdag was er in de showroom een geheel vernieuwde en exclusieve BeOne of Us belevingswereld gecreëerd. De schitterende BeOne modellen, unieke Catlike helmen en kwaliteitsvaste Edco wielen werden op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Het hoogwaardige kledingmerk Etxeondo werd voor het eerst geïntroduceerd en trok samen met de overige merken veel aandacht bij de dealers.

Reageer op dit artikel