nieuws

E-bike activiteiten D’Ieteren Sport overgeheveld naar Power to Wheels

Fietsen

E-bike activiteiten D’Ieteren Sport overgeheveld naar Power to Wheels
E-bike activiteiten D’Ieteren Sport overgeheveld naar Power to Wheels

WAUTHIER-BRAINE (B) – Power to Wheels gaat de verkoop en distributie verzorgen van de elektrische fietsen en snorfietsen van de merken Solex, D-Cycle, Fast4Ward en A2B. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit heeft de Groep D’Ieteren besloten deze producten onder te brengen bij hun 100% dochteronderneming Power To Wheels.

Power To Wheels werd in 2010 opgericht door D’Ieteren NV om de Europese distributie te verzorgen van de elektrische fietsen en snorfietsen van het merk Solex. Vanaf nu zal Power To Wheels daarnaast ook het distributienetwerk dat D’Ieteren Sport sinds 2008 heeft opgebouwd verzorgen voor de merken D-Cycle, A2B en Fast4Ward.

 

De Groep D’Ieteren gaat zich vanaf nu concentreren op de producten van Yamaha Motor, Dainese/AGV, Kappa, SIDI, Zodiac en Capelli.

 

Alle transacties van voor 1 juli 2012 zullen afgerond worden door D’Ieteren Sport NV, alle order verwerkt na 1 juli 2012 zullen gefactureerd worden door Power To Wheels NV.

Reageer op dit artikel