nieuws

Union Oribi nu verkrijgbaar

Fietsen

Union Oribi nu verkrijgbaar

De Union Oribi is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de aangesloten dealers. “De Union Oribi is een fiets die voor een brede doelgroep aantrekkelijk is. De fiets biedt ondersteuning wanneer je dat nodig hebt en zorgt daardoor voor een prettig duwtje in de rug. De fiets is onderscheidend door de kleurstellingen met oog voor detail”, aldus Patrick Heistek, product manager van Union.

 

De Union Oribi is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de aangesloten dealers. “De Union Oribi is een fiets die voor een brede doelgroep aantrekkelijk is. De fiets biedt ondersteuning wanneer je dat nodig hebt en zorgt daardoor voor een prettig duwtje in de rug. De fiets is onderscheidend door de kleurstellingen met oog voor detail”, aldus Patrick Heistek, product manager van Union.

De Union Oribi is een elektrische fiets met een 36V 7Ah Li-Po accu. Dit betekent dat er een actieradius te behalen is van ongeveer 60 kilometer, afhankelijk van onder andere het rijgedrag. De fiets heeft een makkelijk te bedienen display, waarmee de Union Oribi in drie verschillende standen is te zetten. De fiets is gebouwd met een aluminium frame en heeft Shimano Nexus 7 versnellingen. De Union Oribi is verkrijgbaar in een dames- en een herenmodel. De kleurstelling van de fiets is ‘Grafiet/Brushed’.

Reageer op dit artikel