nieuws

SRAM Red en Force voor Koga Signature

Fietsen

SRAM Red en Force voor Koga Signature

Koga biedt de nieuwe SRAM Red 2012 en SRAM Force aan als keuze binnen het Signature Custom Order programma. Hiermee krijgt de consument nog meer opties om zijn droomfiets zelf samen te stellen.

 


Koga

biedt de nieuwe SRAM Red 2012 en SRAM Force aan als keuze binnen het Signature Custom Order programma. Hiermee krijgt de consument nog meer opties om zijn droomfiets zelf samen te stellen.

De nieuwe SRAM Red is beschikbaar voor de consument sinds maart 2012. Koga is dus één van de eerste fabrikanten die deze nieuwe onderdelengroep aanbieden. SRAM Red 2012 blinkt uit in lichtgewicht design, soepele schakelfunctie en ergonomie.

Online een Koga Signature fiets samenstellen
Koga Signature biedt veeleisende fietsers met uitgesproken ideeën en wensen de mogelijkheid om zelf een fiets samen te stellen. Online met de eigen computer of op de Koga Signature zuil bij de dealer.

Stap voor stap krijgt de fiets vorm en bij elke stap is te zien wat bijvoorbeeld het gewicht van de fiets is en wat de prijs zal zijn. De fiets wordt volledig met de hand opgebouwd volgens de hoge Koga kwaliteitsnormen. Als finishing touch kan de ontwerper/eigenaar zijn eigen naam op het frame laten zetten.

Reageer op dit artikel