nieuws

Schindelhauer zoekt dealers

Fietsen

Schindelhauer zoekt dealers
Schindelhauer lifestyle

ZEEBURG – Schindelhauer Bikes breidt zijn Benelux dealernetwerk langzaam uit. Met Fietsje in Groningen en CycleNation in Arnhem heeft Schindelhauer er in korte tijd opnieuw twee nieuwe Nederlandse dealers bij. Het totale aantal verkooppunten in Nederland en België staat nu op tien.


Schindelhauer Bikes is ontstaan vanuit de fietspassie van de Duitse ontwerper Jörg Schindelhauer. De fietsen onderscheiden zich door de combinatie van eenvoud en technologisch vernuft. Na de lancering van Schindelhauer Bikes in 2010 wonnen meerdere modellen een Red Dot Design Award en de Eurobike Award 2011 voor beste stadsfiets van het jaar. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren (dames en heren). Prijzen variëren van € 1.350, – tot € 3.195,-.

Schindelhauer dealers – Fietsje En Cyclenation
Schindelhauer Bikes wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Aesthetic Peddler. Dealers worden met zorg uitgekozen op hun passie voor vakmanschap en kwaliteit.


Johannes Dijkhof van Fietsje brengt bijzondere fietsen naar Groningen. Schindelhauer Bikes mag in deze collectie zeker niet ontbreken. Fietsje is een jonge winkel in het hart van Groningen met persoonlijke service en liefde voor goede en smaakvolle producten. Zo schittert bij Fietsje het barista-diploma van Johannes aan de muur en zet hij uitmuntende koffie met zijn professionele espresso-machine.


Vers geurende koffie ontbreekt evenmin bij CycleNation. Fietsliefhebber Jasper Meijerink opent aankomende zondag 1 juli zijn winkel aan de Steenstraat in Arnhem. CycleNation wordt een echte ontmoetingsplek voor de ‘urban commuter’. Bezoekers kunnen er terecht voor duurzame fietskleding en accessoires, maar ook voor dagelijks vers gebakken taart. Klanten zijn bovendien van harte welkom om op hun laptop te werken aan de grote tafel of om hun mountainbike af te spuiten op de binnenplaats.

Schindelhauer Bikes zijn verder te koop bij Kaptein Tweewielers in Amsterdam, Thomas Fietsen in Bussum, het Fietspad in Utrecht, StipBike in Nijmegen, Exceller Bikes in Brugge en Vainqueur Bicycles en KM10 in Brussel.

Reageer op dit artikel