nieuws

Première smart e-bike tijdens Maffe Marathon Bijenkorf

Fietsen

Première smart e-bike tijdens Maffe Marathon Bijenkorf

De smart e-bike beleeft zijn Nederlandse verkoopdebuut tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf (27 maart t/m 9 april). De e-bike is dan te bezichtigen in alle twaalf Bijenkorf-filialen en kan daar direct worden besteld.

 

STUTTGART (Dsl.) – De

smart e-bike

beleeft zijn Nederlandse verkoopdebuut tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf (27 maart t/m 9 april). De e-bike is dan te bezichtigen in alle twaalf Bijenkorf-filialen en kan daar direct worden besteld.

De eerste smart e-bikes worden vanaf mei aanstaande uitgeleverd door de Nederlandse smart-dealers. Daimler claimt dat ‘de aanwezigheid van de smart e-bike tijdens de Maffe Marathon van de Bijenkorf uniek is: het is voor het eerst dat de elektrisch aangedreven fiets in een ‘retailomgeving’ te zien is.’

Hostessen leggen smart e-bike uit

Speciaal getrainde hosts en hostessen kunnen bovendien alle (innovatieve) details van de e-bike uit de doeken doen. De smart e-bike is tijdens de Maffe Marathon te bestellen tegen de speciale prijs van € 2.649,- (normaal: € 2.849,-). De levering begint in mei aanstaande en vindt plaats via de officiële smart-verkooppunten.

Unieke eigenschappen voor de smart e-bike

De smart e-bike heeft unieke eigenschappen. Het design is ontwikkeld door de ontwerpers van de smart fortwo. De smart e-bike heeft een USB-aansluiting. Deze maakt het mogelijk om tijdens het rijden elektrische apparatuur zoals een iPhone op te laden. Via de USB-aansluiting is de mobiele telefoon ook te gebruiken als navigatie- en informatiesysteem. Andere bijzondere details zijn de schijfremmen voor en achter, een onderhoudsvrije aandrijfriem van carbon en banden met een zeer lage rolweerstand.

  • smart e-bike in alle 12 Bijenkorf-filialen en via www.bijenkorf.nl
  • Levering start in mei via officiële smart-verkooppunten
  • Speciale introductieprijs van € 2.649,-

Meer informatie over de dealerschappen en het servicetraject voor de smart e-bike volgt op tweewieler.nl of in het aprilnummer van Tweewieler.

Reageer op dit artikel