nieuws

Kwaliteitsfietsen uit België

Fietsen

Kwaliteitsfietsen uit België

GERAARDSBERGEN/LESSINES (B) – Sinds de oprichting in 1921 is Thompson onder leiding van de familie de Smet, waar inmiddels de vierde generatie aan het werk is,uitgegroeid tot een van de belangrijkste fietsfabrikanten van België. Thompson heeft de laatste jaren een explosieve groei binnen België en Europa doorgemaakt. Thompson is actief op het gebied van racefietsen, mountainbikes, sportieve hybriden en nu de lichtgewicht Urban Cruiser lifestyle stadsfietsen.

GERAARDSBERGEN/LESSINES (B) – Sinds de oprichting in 1921 is Thompson onder leiding van de familie de Smet, waar inmiddels de vierde generatie aan het werk is,uitgegroeid tot een van de belangrijkste fietsfabrikanten van België. Thompson heeft de laatste jaren een explosieve groei binnen België en Europa doorgemaakt. Thompson is actief op het gebied van racefietsen, mountainbikes, sportieve hybriden en nu de lichtgewicht Urban Cruiser lifestyle stadsfietsen.

De productie van Thompson fietsen vindt plaats in België. Daar zetten een veertigtal werknemers zich dagelijks in voor de fietsproductie. De fietsen worden voor het grootste gedeelte, of soms helemaal, met de hand gemonteerd. Dit gebeurt allemaal in Lessines, waar de magazijnen en montagehal gevestigd zijn op een oppervlakte van ongeveer 3.500 vierkante meter.

Huisshow 10 en 11 juli
Thompson fietsen België is al bijna helemaal klaar voor het seizoen 2012. Daarom is er op zondag 10 en maandag 11 Juli 2011 een groots opgezette preview.

In de permanente showroom in Geraardsbergen licht Thompson de sluier van de nieuwe collectie een stukje op. De nieuwste ATB, twenty niners, cross en semi tourfietsen zijn dan al te bewonderen. Dealers en (nog) niet-dealers zijn op deze dagen tussen 10.00 en 19.00 van harte welkom. Een drankje en een hapje staan voor hen klaar.

Thompson België, Lessensestraat 110, Geraarsbergen –
Thompson Nederland, www.thompsonfietsen.nl
Thompson Midden Nederland, www.flierfietsen.nl

Reageer op dit artikel