nieuws

Koga 29er trekkingfiets wint Gold Award

Fietsen

Koga 29er trekkingfiets wint Gold Award

FRIEDRICHSHAFEN (Dsl) – Koga volgt voor 2012 de 29er trend en past deze niet alleen op de mountainbike toe, maar ook direct op een trekkingfiets: de WorldTraveller 29. Deze innovatieve cross over naar trekking leverde Koga direct een Eurobike Gold Award op.

 

FRIEDRICHSHAFEN (Dsl) – Koga volgt voor 2012 de 29er trend en past deze niet alleen op de mountainbike toe, maar ook direct op een trekkingfiets: de WorldTraveller 29. Deze innovatieve cross over naar trekking leverde Koga direct een Eurobike Gold Award op.

De positieve rijeigenschappen van 29 inch mountainbikes zijn zeer goed toepasbaar op trekkingfietsen die voor bijzonder zware omstandigheden zijn ontwikkeld. Voor de WorldTraveller 29 is natuurlijk niet alleen naar de wielen gekeken. De framegeometrie is speciaal aangepast. De extra grote 47 mm banden hebben veel grip en een hoge belastbaarheid. Met 40 kg op de Tubus Logo bagagedrager en 15 kg in de Tubus Ergo Lowrider voortas is deze nieuwe langeafstandsfiets de perfecte metgezel voor grote reizen onder zware omstandigheden.

De WorldTraveller 29 weegt ondanks zijn omvangrijke en robuuste afmontage maar 16,5 kg. Voor fietstoeristen is dat een belangrijke factor, vooral ook omdat deze fietsen vaak naar een vertrekplaats ergens ver weg moeten worden vervoerd.

Meer over Koga

Reageer op dit artikel