nieuws

GIO Award voor gebruiksvriendelijke ECOMO Crush e-bike van Kruitbosch Cycle Universe

Fietsen

GIO Award voor gebruiksvriendelijke ECOMO Crush e-bike van Kruitbosch Cycle Universe

De ECOMO Crush van Kruitbosch Cycle Universe is een echte lifestyle e-bike, die opvalt door zijn stijlvolle uitstraling. Het hoge gebruiksgemak van de ECOMO Crush leverde de e-bike al een GIO Award op. Zo is het display heel eenvoudig te bedienen.

ZWOLLE – De ECOMO Crush van Kruitbosch Cycle Universe is een echte lifestyle e-bike, die opvalt door zijn stijlvolle uitstraling. Het hoge gebruiksgemak van de ECOMO Crush leverde de e-bike al een GIO Award op. Zo is het display heel eenvoudig te bedienen.

Dat de ECOMO Crush zoveel op een ‘gewone’ fiets lijkt komt onder andere doordat alle bekabeling netjes is weggewerkt. Ook is de accu weggeborgen onder de bagagedrager. De ondersteuning is in vijftien stappen te regelen met het display, via twee knoppen onder duimbereik.

De ECOMO Crush is in drie stappen naar wens samen te stellen. Hij heeft standaard onder meer een aluminium frame, Shimano Nexus 7 versnellingen, Rollerbrakes remmen en Move LED-verlichting voor en achter.
 

Reageer op dit artikel