nieuws

Gazelle hoofdsponsor Go Cycling

Fietsen

Gazelle hoofdsponsor Go Cycling

Vanaf aanstaande zondag is Gazelle elke week te zien in tv-programma Go Cycling. Go Cycling is een programma over fietsvakanties in binnen- en buitenland. Gazelle is hoofdsponsor van het programma dat bedoeld is om de recreatieve fietser te inspireren.

 

DIEREN – Vanaf aanstaande zondag is Gazelle elke week te zien in tv-programma Go Cycling. Go Cycling is een programma over fietsvakanties in binnen- en buitenland. Gazelle is hoofdsponsor van het programma dat bedoeld is om de recreatieve fietser te inspireren.

Presentatoren Ruben Dingemans en Eric Bouwman laten de pedalen rondgaan en bezoeken wekelijks mooie fietsgebieden in Nederland en in het buitenland. Van een gezellige familievakantie in Drenthe tot een fietstocht met fanatieke racefietsers onder de Spaanse zon in Valencia, of door het oer-Hollandse Groningen. Go Cycling inspireert alle soorten fietsers om er lekker op uit te gaan.

Praktische fietstips van Gazelle

In het programma geeft Gazelle elke week praktische fietstips, zoals het bepalen van de ideale zithouding of de voordelen van een verstelbare stuurpen. Naast hoofdsponsor Gazelle komen ook andere hoogwaardige partners voorbij, zoals Basil fietsaccessoires, Cycletours fietsvakanties, Profile, de fietsspecialist en Continental.

Vanaf 26 februari is Go Cycling iedere zondag om 16.30 uur op RTL4.

Reageer op dit artikel