nieuws

Dagelijks kans op Snelle Jelle Koga racefiets

Fietsen

Dagelijks kans op Snelle Jelle Koga racefiets
Koga Snelle Jelle racefiets

SINTJOHANNESGA – In het kader van de sponsoring van het RTL4-programma ‘De Zomer Van 4: Tour Du Jour’ ontwikkelde Snelle Jelle, de kruidkoektopper van Wieger Ketellapper, samen met Koga BV een unieke Snelle Jelle Koga racefiets. Kijkers van het dagelijkse programma maken kans op deze exclusieve fiets, die niet in de winkels verkrijgbaar zal zijn.

Als opvallende aftrap start nu eerst de bijzondere sponsoring door het ‘merk’ Snelle Jelle van ‘De Zomer van 4: Tour Du Jour’, waarvoor de samenwerking met Koga BV is opgezocht.

 

Voor sportieve toerfietser en beginnende wielrenner

Koga bouwde speciaal voor Snelle Jelle een flitsende KOGA Snelle Jelle racefiets. Het is een opvallende verschijning door zijn herkenbare KOGA Kimera frame, afgeleid van de grensverleggende, Olympische Kimera baanfiets en stijlvol aangekleed met het Snelle Jelle logo. Het super smooth-welded aluminium frame, met zijn carbon/alloy voorvork is ontwikkeld voor de sportieve toerfietser en de beginnende wielrenner.

 

Afgemonteerd met Shimano 105

De Snelle Jelle KOGA racefiets wordt voor het eerst vertoond in de eerste uitzending van het RTL4-programma ‘De Zomer van 4: Tour Du Jour’. Ook wordt de fiets tijdens de uitzendingen met diverse activiteiten ingezet. Onder de kijkers worden er meerdere exemplaren verloot. Voor iedereen die graag in aanmerking komt: kijk vanaf 2 juli 2012 naar ‘De Zomer van 4: Tour du Jour’ en / of de website van Snelle Jelle.

Reageer op dit artikel