nieuws

Carbon frame voor De Rosa Protos

Fietsen

Carbon frame voor De Rosa Protos

De verjaardag van Ugo de Rosa, op vrijdag 27 januari jongstleden, was voor de Italiaanse maker van racefietsen de ideale gelegenheid om het nieuwste raspaardje te presenteren: de Protos. Belangrijkste kenmerk van de Protos is het carbon frame.

 

De verjaardag van Ugo de Rosa, op vrijdag 27 januari jongstleden, was voor de Italiaanse maker van racefietsen de ideale gelegenheid om het nieuwste raspaardje te presenteren: de Protos. Belangrijkste kenmerk van de Protos is het carbon frame.

De nieuwe Protos van De Rosa is een high-end fiets, die gebruik maakt diverse soorten carbon composities (50% 30 Tons High Modulus met High Strength T800 Carbon Pre-Preg, 40% 46 Tons Ultra High Modulus HS40 Carbon Pre Preg, 10% 60 Tons Super High Modulud XN-60 Carbon Pre-Preg). Andere eigenschappen zijn de platte voorvorkkroon, de interne kabeldoorvoer, een speciaal vormgegeven voorvork en bottom bracket.

De Protos wordt vanaf eind februari exclusief aangeboden in een enkele kleurstelling en acht verschillende maten, met diverse afmontages. Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt. De importeur is Bicimondo.

Reageer op dit artikel