nieuws

BOVAG biedt overzicht in subsidie voor e-scooters

Fietsen

BOVAG biedt overzicht in subsidie voor e-scooters

Bij elektrische auto’s trekken alle mogelijke organisaties, plaatselijke, provinciale en landelijke overheden alle registers open om dit fenomeen op gang te trekken. Voor elektrisch gemotoriseerde tweewielers gaat dit verhaal helaas niet op. Lokale subsidies zijn een onoverzichtelijk allegaartje. Om meer overzicht te krijgen in de de meest complete informatie over bestaande lokale en provinciale regelingen heeft BOVAG een overzicht gemaakt.

 

BUNNIK – Bij elektrische auto’s trekken alle mogelijke organisaties, plaatselijke, provinciale en landelijke overheden alle registers open om dit fenomeen op gang te trekken. Voor elektrisch gemotoriseerde tweewielers gaat dit verhaal helaas niet op. Lokale subsidies zijn een onoverzichtelijk allegaartje. Om meer overzicht te krijgen in de de meest complete informatie over bestaande lokale en provinciale regelingen heeft BOVAG een overzicht gemaakt.

BOVAG-leden kunnen het overzicht vinden op hun ledensite. Niet BOVAG-leden kunnen het kersverse overzicht eenmalig hier downloaden.

In het maartnummer van Tweewieler vindt u een uitgebreid artikel over het landelijk en lokaal subsidiebeleid met betrekking tot e-scooters.

Reageer op dit artikel